A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося офіційне відкриття паспортної станції у відділенні ЦНАП Довжанської сільської ради!

 Відбулася без перебільшення історична для нашої громади подія – офіційне відкриття "паспортної станції" в приміщенні центру надання адміністративних послуг, участь в якій взяли голова Хустської районної військової адміністрації Віктор Сабадош та його перший заступник Василь Мейсарош.

18:47 14.09.2023

Проєкт  «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

17 серпня 2023 року Довжанська територіальна громада приймала у себе Громадську організацію «Фундація «Простір», що презентувала Проєкт  «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» на чолі з координатором проєкту Сергієм Митрохіним та радницею  з питань інклюзії Проєкту USAID «Говерла» Ганною Боровою.

11:05 18.08.2023

Перші результати проєкту «Громадський бюджет» в Довжанській територіальній громаді!

Сьогодні  відбулась зустріч з представниками громадськості старостинських округів Довжанської територіальної громади, де було оголошено переможців  конкурсу проєктних заявок в рамках програми Громадського бюджету. Робоча група приділила багато часу, щоб уважно розглянути всі подані проєкти.

20:52 31.07.2023

Довжанська громада у дії!

Наша громада взяла участь у захоплюючому ІІ етапі проєкту "Людський вимір - ефективне управління за допомогою даних, співпраці та залучення громад», що реалізується завдяки підтримці Міжнародної організації з міграції та уряду Канади.

22:47 11.07.2023

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

З метою належної та своєчасної підготовки джерел теплової енергії, теплових мереж та теплових пунктів до роботи в опалювальний період  2023/24 року, попередженню технологічних порушень на енергетичному обладнанні та мережах під час проходження опалювального періоду, Держенергонагляд нагадує про необхідність виконання наступних заходів, згідно з вимогами Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду (далі – ППТГдоОП), затверджених спільним наказом Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 р. № 620/378:

10:37 26.06.2023

Запрошуємо на навчання на програму Export Consultants Mastery

Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з Visionest Institute (Естонія) запрошують осіб, зацікавлених розпочати або розвинути власну професійну консультаційну діяльність у сфері експорту та які мають на меті допомагати українським підприємцям опановувати закордонні ринки та посилювати експортну спроможність українських компаній на практично-освітню програму Export Consultants Mastery.

09:05 26.06.2023

Ukraine Rebuilding Task Force - готуймося до Великої Реконструкції!

З 1 червня по 22 серпня 2023 року Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з Visionest Institute (Естонія) проводять набір на міжнародну програму для представників МСБ з індустрій, які задіяні у відбудові України!

09:00 26.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь