A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Оголошення

Щодо податкової знижки за користування іпотечним житловим кредитом

Податкова знижка для фізичних осіб, які не є суб’єктами господарювання, – це документально підтверджена сума (вартість) витрат платника податку – резидента у зв’язку з придбанням товарів (робіт, послуг) у резидентів – фізичних або юридичних осіб протягом звітного року, на яку дозволяється зменшення його загального річного оподатковуваного доходу, одержаного за наслідками такого звітного року у вигляді заробітної плати та/або у вигляді дивідендів, у випадках, визначених Податковим кодексом України (далі – Кодекс) (п.п. 14.1.170 п. 14.1 ст. 14 Кодексу).

08:49:03 25.10.2023

Яким чином підприємцю здійснити тестування ПРРО?

Фахівці ГУ ДПС у Закарпатській області звертають увагу суб’єктів господарювання, що тестовий режим роботи програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) – це особливий режим, при активації якого усі операції формуються у тестовому режимі та відправляються для реєстрації на фіскальний сервер контролюючого органу.

11:20:04 18.10.2023

У розділі «Онлайн-навчання» розміщено нові матеріали для платників

Протягом останнього тижня у розділі «Онлайн-навчання» на вебпорталі ДПС, який містить корисну інформацію з податкової тематики, навички заповнення податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати, розміщено нові матеріали.

11:19:53 18.10.2023

До уваги платників податків - фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов'язання

Фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні і (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) земельні ділянки, що розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове  зобов'язання.

10:25:41 12.10.2023

Платникам про реєстрацію РРО/ПРРО в контролюючих органах

У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області наголошують на обов’язковому використанні спрощенцями ІІ, ІІІ і IV груп реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій. Платники можуть використовувати будь-який представлений на ринку програмний РРО, залежно від своїх фінансових можливостей та функціональних потреб, а Податкова служба надає можливість безкоштовного встановлення програмного РРО на будь-який комп'ютер, ноутбук або ґаджет.

14:51:23 10.10.2023

Фізичним особам – підприємцям про застосування РРО/ПРРО при здійсненні роздрібної торгівлі у селі чи селищі

У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області інформує, чи необхідно застосовувати РРО та/або ПРРО ФОП – платникам ЄП другої – четвертої груп, які здійснюють роздрібну торгівлю на території села, селища в торговельному об’єкті, в якому також здійснюється торгівля підакцизними товарами.

14:49:15 10.10.2023

Допомога користувачам E-кабінету

Понад 130 електронних послуг та сервісів для суб’єктів господарювання та громадян реалізовано в Електронному кабінеті, який залишається найпопулярнішим електронним сервісом.

08:14:21 05.10.2023

«Моя податкова» від податкової

Від сьогодні мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!  

08:13:42 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь