A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Оголошення

Щодо включення до податкової знижки суму понесених витрат ФО – платником ПДФО у вигляді пожертвувань або благодійних внесків

Податківці звертають увагу на те, в якому розмірі ФО – платник ПДФО може включити до податкової знижки суму понесених витрат у вигляді пожертвувань або благодійних внесків, переданих неприбутковим організаціям, та які підтверджуючі документи необхідно надати контролюючому органу.

12:39:14 21.03.2024

ФОП – платникам ЄП щодо проведення розрахунків з оренди машин через РРО/ПРРО

Чи має право ФОП – платник ЄП (КВЕД: перукарські послуги та здавання авто в оренду) проводити розрахунки з оренди машин через РРО/ПРРО, який зареєстрований на господарську одиницю, де він надає перукарські послуги, або необхідно зареєструвати інший РРО/ПРРО?

16:46:56 15.03.2024

Щодо подання заяви на скасування раніше поданої заяви про повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені

Податківці роз’яснюють, яким чином та у які строки контролюючий орган надсилає платнику податків повідомлення з відмовою у поверненні коштів з бюджету та чи можна подати заяву на скасування раніше поданої заяви про повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені.

16:44:28 15.03.2024

Як захистити плодовий сад? Поради від Держпродспожив служби.

З настанням весни робіт у садівників додається. Причому з настанням тепла зміни в саду відбуваються стрімко. На рослинах, які вчора ще спали, вже починають набухати бруньки, все буквально на очах оживає. Після довгої зими це не може не радувати. Але разом з садом оживають і його проблеми — комахи-шкідники та збудники хвороб. Довгоносики, квіткоїди, попелиці, клястероспоріоз, маніліоз, парша, борошниста роса.

09:43:52 06.02.2024

Повідомлення про початок процедури громадських слухань в рамках процедури громадських обговорень проєкту містобудівної документації «План зонування території села Каллів Довжанської сільської ради

Повідомлення про початок процедури громадських слухань в рамках процедури громадських обговорень проєкту містобудівної документації «План зонування території села Каллів Довжанської сільської ради Хустського району Закарпатської області».

16:28:35 18.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь