A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Оголошення

Про проведення громадських обговорень

Довжанська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо розгляду детального плану території в с. Довге вул. Боднарівська, б/н.

11:11:46 09.10.2020

Про проведення громадських слухань

Виконавчий комітет Довжанської сільської ради відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою врахування зауважень і пропозицій громадськості повідомляє про оприлюднення ЗАЯВИ ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ до детального плану  території обмежений вулицею Без назви призначеної для комплексної забудови та визначення вихідних даних проектування об’єкта будівництва: малоповерхової житлової забудови за адресою: Закарпатська область, Іршавський район, с.Довге, вул. Без назви, «ур. Заворнова», б.н.

09:34:32 01.10.2020

Про проведення громадських слухань

Довжанська сільська рада  повідомляє про проведення процедури розгляду та врахування громадських інтересів у проекті детального плану  в с. Довге вул. Боднарівська, 79/10 та Боднарівська, 79/21 Іршавського району Закарпатської області.

09:24:22 01.10.2020

Оголошення про проведення інвентаризації

На підставі договору про надання послуг №63 від 06.07.2020 року між Головним управлінням Держгеокадастру у Закарпатській області та ТОВ “Центр проектів”, підприємство інформує про наступне: в період з 06.07 до 10.12 2020 року підприємство здійснює заходи та роботи по проведенню державної інвентаризації земель на території Іршавського району (в тому числі, але не виключно на території Довжанської сільської ради, Броньківської сільської ради, Чорнопотіцької сільської ради) та на території інших районів у Закарпатській області.

10:51:16 16.07.2020

Оголошення про проведення торгів

ПРОДАЖ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ У ВЛАСНІСТЬ. Організатор земельних торгів: Довжанська сільська рада Іршавського району Закарпатської області. Виконавець земельних торгів: ТзОВ «Хуст-Земля Карпат».

17:00:07 01.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь