Довжанська громада
Закарпатська область

Обґрунтування проведення закупівлі

Дата: 12.07.2023 10:58
Кількість переглядів: 80

Враховуючи статті 4 та 11 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закону), Положення про уповноважену особу, що затверджене розпорядженням сільського голови від 14.02.2022р. №11, з метою організації закупівлі за предметом, код, національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – Код ДК 021:2015 - 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь, враховуючи  очікувану вартість предмета закупівлі та керуючись ч. 2 ст. 4 Закону. 

Очікувана вартість робіт з капітального ремонту вул. І.Франка в с. Довге Хустського району згідно проєктно-кошторисної документації і  кошторисного розрахунку (перерахунок станом на 03.03.2023р.)  становить 2 723 085,60 грн.

Згідно зі статтею 16 Закону України «Про автомобільні дороги» вулиці і дороги міст та інших населених пунктів знаходяться у віданні органів місцевого самоврядування і є комунальною власністю.

Статтею 19 Закону України «Про автомобільні дороги» передбачено, що основними обов’язками органів місцевого самоврядування у частині управління функціонування і розвитком вулиць і доріг міст та інших населених пунктів, зокрема, є: забезпечення безперервних, безпечних, економічних та зручних умов руху транспортних засобів і пішоходів вулицями і дорогами міст та інших населених пунктів; організація будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг міст та інших населених пунктів за встановленими для них будівельними нормами, державними стандартами та нормами.

Відповідно до п. 1.1 розділу 1. Загальні положення Порядку проведення ремонту та утримання об'єктів благоустрою населених пунктів, затвердженого наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 23 вересня 2003 року № 154 (із змінами), роботи з ремонту та утримання об’єктів благоустрою мають бути спрямовані на забезпечення та збереження їх технічного та естетичного стану, підвищення експлуатаційних якостей та продовження їх строків служби.

Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі відповідає Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі відповідає розрахунку видатків сільського бюджету  на 2023 рік (спеціальний фонд) за КПКВК 1517461 «Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету».

Очікувана вартість закупівлі робіт з капітального ремонту доріг визначається відповідно до розробленої та затвердженої проєктно-кошторисної документації. Технічна специфікація містить заплановані обсяги робіт, відповідно до розробленої та затвердженої проєктно-кошторисної документації.

Відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» з врахуванням вартісних обмежень закупівлю за предметом «Капітальний ремонт вул. І.Франка в с. Довге Хустського району. Коригування» код національного класифікатора України  ДК 021:2015 - 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь,  здійснити шляхом проведення відкритих торгів(з особливостями). Фінансування вказаних робіт буде проводитися відповідно до кошторисних призначень бюджету Довжанської сільської територіальної громади на 2023р.  Очікувана вартість закупівлі становить 2 723 085,60 грн. (два мільйони сімсот двадцять три тисячі вісімдесят п’ять гривень 60 копійок)

 

 

 

Уповноважена особа                                                    Василь БАТРИН

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь