Довжанська громада
Закарпатська область

Новини відділу соціального захисту населення

Довжанська громада на шляху покращення рівня безпеки!

Ініціативна група, до складу якої увійшли представники Довжанської сільської ради, Інклюзивно-ресурсного центру, Центру надання соціальних послуг, поліцейський офіцер громади продовжила роботу в проєкті «Аудит безпеки в громаді»!

10:24:55 22.02.2024

Відбулося засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми на території Довжанської територіальної громади. 

Сьогодні відбулося засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми на території Довжанської територіальної громади. 

20:15:08 06.02.2024

Відбулось засідання координаційної ради з питань запобігання і протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми

        12 грудня 2023 року у приміщенні Довжанської сільської ради відбулось засідання координаційної ради з питань запобігання і протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми на території Довжанської громади. Були підведені підсумки 2023 року, де всіма  членами координаційної ради відзвітовано про пророблену роботу у сфері  щодо попередження та протидії насильству та насильству за ознакою статі. Також підбито підсумки  проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

09:21:17 14.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь