Довжанська громада
Закарпатська область

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічно екологічну оцінку

Дата: 13.06.2024 09:21
Кількість переглядів: 52

Відповідно до ч.3 ст. 11 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» звітом про стратегічну екологічну оцінку для проектів містобудівної документації є розділ  "Охорона навколишнього природного середовища"

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Детальний план території земельної ділянки кадастровий номер: 2121986800:01:001:0211, в с. Приборжавське, контур 1031, площею 0,33 га, для зміни цільового призначення земельної ділянки із земель для ведення товарного сільського виробництва, (КВЦПЗ:01.01) на землі для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ:11.02), відповідно до договору  з  організацією, яка має у своєму складі особу з  відповідним кваліфікаційним сертифікатом на виконання робіт з розробки містобудівної документації.

Розробник проекту – ФОП Ерделі Юрій Ярославович

Загальна площа проектування становить – 0,33га.

Замовник містобудівної документації — Довжанська сільська рада.

Мета розробки детального плану – Дана територія передбачає будівництво Виробничих цехів з адміністративно-побутовою будівлею.

Проект розроблено на підставі рішенняДовжанськоїсільськоїради№1431 від 14.03.2024 року.

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ : Довжанська сільська рада

ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ДАТА ПОЧАТКУ ТА СТРОКИ ЗДІЙСНЕННЯ ПРОЦЕДУРИ:

відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки (розділу «Охорона навколишнього середовища»), та проекту детального плану території  земельної ділянки кадастровий номер: 2121986800:01:001:0211, в с. Приборжавське, контур 1031, площею 0,33 га, для зміни цільового призначення земельної ділянки із земель для ведення товарного сільського виробництва, (КВЦПЗ:01.01) на землі для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ:11.02), відповідно до договору  з  організацією, яка має у своєму  складі особу з  відповідним кваліфікаційним сертифікатом на виконання робіт з розробки містобудівної документації розпочато з 17.06.2024 р по 01.07.2024 р.

СПОСОБИ УЧАСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки (розділу «Охорона навколишнього середовища» ) та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (розділу «Охорона навколишнього середовища» ), одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ (У РАЗІ ПРОВЕДЕННЯ)

17.07.2024 року о 10:00 годині к.ч. у будівлі Довжанської сільської ради, за адресою: Закарпатська область, Хустський район, с. Довге, вул. Велика, буд.7

Ознайомитися з проектом детального плану території та отримати додаткову інформацію можна за адресою: Закарпатська область, Хустський район, с. Довге, вул. Велика, буд.7.

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ І ПРОПОЗИЦІЙ

Зауваження і пропозиції до Звіту із стратегічної екологічної оцінки, проекту детального плану території подаються до: виконавчого комітету Довжанської сільської ради. Закарпатська область, Хустський район, с. Довге, вул. Велика, буд.7. Строк подання зауважень і пропозицій до 17.07.2024 року. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування відсутня.

Ознайомитися зі Звітом про СЕО можна за посиланням

Графічні матеріали по детальному плані можна переглянути тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь