A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Протягом 15-17 квітня у м. Івано Франківськ пройшла конференція «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «Говерла», яку організувала Фундація «Простір».

Дата: 18.04.2024 11:45
Кількість переглядів: 28

Фото без опису✅️Протягом 15-17 квітня у м. Івано Франківськ пройшла конференція «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «Говерла», яку організувала Фундація «Простір».

Нашу громаду та напрацювання у даному напрямку представляли сільський голова Віктор Симканич разом з начальником відділу соціального захисту населення Довжанської сільської ради Оксаною Степа.

Серед основних тем, що обговорювалися на конференції, були:

1️⃣ Стратегії підвищення доступності. Розглядалася можливість впровадження нових підходів та ініціатив для забезпечення доступності соціальних послуг для всіх категорій населення, зокрема для вразливих груп та людей з обмеженими можливостями.

2️⃣. Інклюзивний розвиток. Обговорювалися методи та практики створення середовища, що сприяє інклюзивному розвитку громад, включаючи розвиток соціальних послуг, які враховують потреби різних груп населення.

3️⃣. Роль місцевих органів влади.

Було висвітлено важливість активної участі місцевих органів влади у плануванні та реалізації заходів з підвищення доступності та інклюзивності соціальних послуг на рівні громади.

4️⃣. Співпраця та обмін досвідом.

Учасники конференції обмінялися досвідом та найкращими практиками з інших регіонів, що сприятиме впровадженню нових ідей та методів у сільській громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь