A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Сьогодні відбувся звіт поліцейського офіцера громади, майора поліції Івана Коваля, за пророблену роботу протягом 2023 року.

Дата: 29.01.2024 16:51
Кількість переглядів: 158

Фото без опису✅️Сьогодні відбувся звіт поліцейського офіцера громади, майора поліції Івана Коваля, за пророблену роботу протягом 2023 року.

Територія обслуговування Івана Коваля включає 8 населених пунктів Довжанської територіальної громади. За звітний період поліцейським офіцером нашої громади опрацьовано 65 викликів, розглянуто 44 звернення громадян, складено 170 протоколів про адміністративні правопорушення.

На підвідомчій території Іван Іванович проводить роботу, спрямовану на забезпечення порядку, своєчасного реагування на проблеми і виклики громади, профілактику та попередження правопорушень.

Офіцер громади налагодив тісну співпраця з працівниками служби у справах дітей та фахівцями із соціальної роботи з питань контролю за виконанням батьками батьківських обов’язків по догляду за дітьми та їх вихованням, дотриманням законних прав дітей.

На постійній основі проводяться перевірки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, з метою недопущення вчинення правопорушень відносно дітей та забезпечення нормальних умов проживання. Під час обстеження умов проживання дітей було виявлено 3 випадки неналежного виконання батьками своїх обов’язків щодо виховання дітей, за що батьків притягнуто до відповідальності.

Під час профілактичних заходів, пов’язаних із протидією домашнього насильства, на території Довжанської ТГ перевірено 28 кривдників. Винесено 10 терміново-заборонних приписів та взято на облік 25 кривдників. Разом з тим, за вчинення домашнього насильства продовж 2023 року складено 10 адміністративних матеріалів за ст.. 173-2 КУпАП.

Протягом минулого року поліцейським офіцером громади здійснювалися систематичні перевірки торгівельних закладів щодо дотримання законодавства у сфері реалізації спиртних напоїв та тютюнових виробів. В ході опрацювання було виявлено 5 фактів порушення, винні особи притягнуті до відповідальності за ч.1 ст.156 КУпАП.

З метою підвищення рівня правосвідомості молоді, запобіганню та протидії булінгу й домашньому насильству, з учнями навчальних закладів Дловжанської ТГ протягом звітного періоду постійно проводилися профілактичні зустрічі та тематичні виступи.

Важливим напрямком роботи Івана Коваля є також контроль за дотриманням правил благоустрою, за порушення яких протягом 2023 року до відповідальності було притягнуто 85 осіб.

Для запобігання порушенню громадського порядку, щоденно впродовж минулого року проводилися патрулювання території. У сфері забезпечення безпеки дорожнього руху задокументовано 25 грубих правопорушень.

Крім того, щомісяця поліцейським офіцером громади проводилася перевірка власників вогнепальної зброї на предмет дотримання правил її зберігання.

У своєму звіті Іван Іванович наголосив також на тому, що належне виконання головних завдання поліцейського офіцера громади можливе, зокрема, завдяки співпраці з відділами, закладами та установами Довжанської сільської ради, депутатським корпусом й запропонував і надалі планувати спільну роботу та разом працювати над тим, щоб громада вдосконалювалася і ставала безпечнішою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь