Довжанська громада
Закарпатська область

Повідомлення про початок процедури громадських слухань в рамках процедури громадських обговорень проєкту містобудівної документації «План зонування території села Ожоверх Довжанської сільської ради

Дата: 18.12.2023 16:19
Кількість переглядів: 95

План зонування території села Ожоверх розроблений відповідно до Завдання та Рішення третьої сесії восьмого скликання (друге засідання) Довжанської сільської ради Хустського району Закарпатської області № 317 від 14.07.21 р.

Замовник містобудівної документації «План зонування території села Ожоверх Довжанської сільської ради Хустського району Закарпатської області» Довжанська сільська рада. Виконавець проєкту - ФОП Березовська Г.П.

Громадські обговорення триватимуть від 18.12.23 р. до 18.01.24 р. включно. Громадські слухання відбудуться 09.01.24 р. о 14:00 у приміщенні Липецькополянського старостинського округу за адресою: с. Липецька Поляна, вул. Миру, буд. 115.

Детальна інформація щодо проєкту містобудівної документації «План зонування території села Ожоверх Довжанської сільської ради Хустського району Закарпатської області» надається у приміщенні Довжанської сільської ради (старостинському окрузі) та розміщена на офіційному веб-сайті сільради.

Пропозиції та зауваження громадськості приймаються із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання та особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції та зауваження залишати у визначений термін у журналі громадських обговорень, який розміщений у приміщенні Липецькополянського старостинського округу за адресою: с. Липецька Поляна, вул. Миру, буд. 115.; або надсилати на електронну адресу mail@dg.gov.ua.

За організацію розгляду пропозицій відповідальний голова Довжанської сільської ради Симканич В.М.

1.Ознайомитися з кресленням  генерального плану можна тут.

2. Ознайомитися з пояснювальною запискою (ТОМ 2) можна тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь