A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Повідомлення про початок процедури громадських слухань в рамках процедури громадських обговорень проєкту містобудівної документації «Генеральний план села Липецька Поляна Довжанської сільської ради

Дата: 18.12.2023 14:24
Кількість переглядів: 35

Повідомлення про початок процедури громадських слухань в рамках процедури громадських обговорень проєкту містобудівної документації «Генеральний план села Липецька Поляна Довжанської сільської ради Хустського району Закарпатської області».

Генеральний план села Липецька Поляна розроблений відповідно до Завдання та Рішення третьої сесії восьмого скликання (друге засідання) Довжанської сільської ради Хустського району Закарпатської області № 317 від 14.07.21 р.

Замовник містобудівної документації «Генеральний план села Липецька Поляна Довжанської сільської ради Хустського району Закарпатської області» Довжанська сільська рада. Виконавець проєкту - ФОП Березовська Г.П.

Громадські обговорення триватимуть від 18.12.23 р. до 18.01.24 р. включно. Громадські слухання відбудуться 09.01.24 р. о 10:00 у приміщенні Липецькополянського старостинського округу за адресою: с. Липецька Поляна, вул. Миру, буд. 115.

Детальна інформація щодо проєкту містобудівної документації «Генеральний план села Липецька Поляна Довжанської сільської ради Хустського району Закарпатської області» надається у приміщенні Довжанської сільської ради (старостинському окрузі) та розміщена на офіційному веб-сайті сільради.

Пропозиції та зауваження громадськості приймаються із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання та особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції та зауваження залишати у визначений термін у журналі громадських обговорень, який розміщений у приміщенні Липецькополянського старостинського округу за адресою: с. Липецька Поляна, вул. Миру, буд. 115.; або надсилати на електронну адресу mail@dg.gov.ua.

За організацію розгляду пропозицій відповідальний голова Довжанської сільської ради Симканич В.М.

Завантажити креслення генерального плуну (основне креслення) можна за посиланням.

Пояснювальну записку можна завантажити за посиланням. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь