Довжанська громада
Закарпатська область

Відбулось засідання координаційної ради з питань запобігання і протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми

Дата: 14.12.2023 09:21
Кількість переглядів: 79

        Фото без опису12 грудня 2023 року у приміщенні Довжанської сільської ради відбулось засідання координаційної ради з питань запобігання і протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми на території Довжанської громади. Були підведені підсумки 2023 року, де всіма  членами координаційної ради відзвітовано про пророблену роботу у сфері  щодо попередження та протидії насильству та насильству за ознакою статі. Також підбито підсумки  проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

    З метою створення безпечного освітнього середовища у школі, запобігання вчинення дітьми злочинів, правопорушень, проявів булінгу в освітньому просторі, формування позитивних соціальних установок, попередження вживання алкогольних, наркотичних речовин, тютюнових виробів у закладах освіти Довжанської громади на чолі з відділом соціального захисту населення, спільно з  відділом освіти, культури, молоді, спорту та туризму, службою у справах дітей, центром надання соціальних послуг та поліцейським офіцером громади було проведено ряд тематичних заходів, зустрічей, виховних годин, навчальних занять, лекцій, тренінгів.

      Заходи, які проводилися в школах громади в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» покликані виховати особистість, яка знатиме свої права і не допустить жорстокого поводження з собою як в реальному так і віртуальному житті. Адже, покоління сучасних дітей вже не пам'ятає світ до інтернету. За статистикою, 47% українців віком до 9 років регулярно бувають онлайн, а серед підлітків віком до 12 років цей показник сягає 92%. Проте всесвітня мережа створює не лише можливості, а й чимало загроз, зокрема небезпеку сексуального насильства.

     Ми не можемо зупинити прогрес, але можемо зробити інтернет безпечнішим для наших дітей. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь