Довжанська громада
Закарпатська область

ПРРО Каса»: як здійснити повернення коштів покупцю та сформувати видатковий чек

Дата: 10.11.2023 10:37
Кількість переглядів: 48

У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області інформують, яким чином СГ може здійснити повернення коштів покупцю та сформувати видатковий чек, якщо розрахункова операція проводилася через «ПРРО Каса» в 2022 році, яке встановлено на Аndroid/Windows, а повернення відбувається в 2023 році через «ПРРО ДПС», яке встановлено на інший пристрій.

Видатковий чек на повернення коштів покупцю може бути сформований, якщо розрахунковий чек продажу товарів/послуг був зареєстрований фіскальним сервером ДПС.

Застосунок «ПРРО ДПС» дозволяє імпортувати дані операцій про чеки з фіскального серверу ДПС у режимі «Журнал операцій». Для цього потрібно з головного вікна програми «ПРРО ДПС» запустити оновлення даних, відкрити зміну, обрати відповідний період часу та фіскальний номер ПРРО у режимі «Журнал операцій» та завантажити дані.

Після завантаження даних у вікні відкритої каси здійснити пошук фіскального чеку продажу, обрати його та сформувати видатковий чек повернення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь