Довжанська громада
Закарпатська область

Довжанська громада спільно з ГО "Еколтава" та за підтримки Проєкту USAID "ГОВЕРЛА," крокує до реалізації важливого проєкту "Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні."

Дата: 28.09.2023 11:46
Кількість переглядів: 91

Фото без опису♻️Довжанська громада спільно з ГО "Еколтава" та за підтримки Проєкту USAID "ГОВЕРЛА," крокує до реалізації важливого проєкту "Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні."

🤝 Нещодавно відбулася установча зустріч громад-партнерок проєкту, де представники нашої громади приєдналися до обговорення актуальних питань управління твердими побутовими відходами.

Голова громади, Віктор Симканич, детально розповів про поточний стан справ у громаді, поділився досвідом організації вивозу та утилізації відходів та звернув увагу на труднощі, які виникають у цьому процесі.

🗣️ Зустріч виявилася надзвичайно продуктивною і жвавою. Представники різних громад обговорили проблеми управління відходами та пошуки шляхів їх вирішення.

🎯 Головна мета проєкту - підвищити спроможність органів місцевого самоврядування щодо ефективного управління муніципальними відходами. В рамках проєкту планується проведення Школи Муніципального Менеджменту Відходів (Школа ММВ), де представники громад матимуть змогу навчатися та отримувати консультації.

#Довжанськагромада #USIADHoverla #Ekoltava



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь