Довжанська громада
Закарпатська область

Довжанська громада спільно з ГО "Еколтава" та за підтримки Проєкту USAID "ГОВЕРЛА," крокує до реалізації важливого проєкту "Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні."

Дата: 28.09.2023 11:46
Кількість переглядів: 99

Фото без опису♻️Довжанська громада спільно з ГО "Еколтава" та за підтримки Проєкту USAID "ГОВЕРЛА," крокує до реалізації важливого проєкту "Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні."

🤝 Нещодавно відбулася установча зустріч громад-партнерок проєкту, де представники нашої громади приєдналися до обговорення актуальних питань управління твердими побутовими відходами.

Голова громади, Віктор Симканич, детально розповів про поточний стан справ у громаді, поділився досвідом організації вивозу та утилізації відходів та звернув увагу на труднощі, які виникають у цьому процесі.

🗣️ Зустріч виявилася надзвичайно продуктивною і жвавою. Представники різних громад обговорили проблеми управління відходами та пошуки шляхів їх вирішення.

🎯 Головна мета проєкту - підвищити спроможність органів місцевого самоврядування щодо ефективного управління муніципальними відходами. В рамках проєкту планується проведення Школи Муніципального Менеджменту Відходів (Школа ММВ), де представники громад матимуть змогу навчатися та отримувати консультації.

#Довжанськагромада #USIADHoverla #Ekoltava



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь