Довжанська громада
Закарпатська область

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та Звіту про стратегічну екологічну оцінку «План зонування території села Бронька Довжанської сільської ради

Дата: 29.08.2023 15:00
Кількість переглядів: 92

  1. Триває розробка документа державного планування (далі – ДДП) «План зонування території села Бронька Довжанської сільської ради Хустського району Закарпатської області», а також стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО) до нього у порядку, встановленому ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку». План зонування території – вид містобудівної документації на місцевому рівні, що є складовою генерального плану населеного пункту, визначає умови та обмеження використання території у межах визначених функціональних зон села Бронька.
  2. Орган, що приймає рішення про затвердження ДДП Довжанська сільська рада.
  3. Передбачувана процедура громадського обговорення проєкту ДДП та звіту про СЕО, у тому числі:

а)дата початку та строки здійснення процедури: від 29.08.2023 р. і триває до 29.09.2023 р. включно;

б)способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень від 29.08.2023 р. до 29.09.2023 р. включно у письмовому вигляді на поштову адресу та в електронному вигляді на електронну пошту Довжанської сільської ради: mail@dg.gov.ua.

в)громадські слухання відбудуться:15.09.2023 р. о 10:30 год. у приміщенні адмінбудівлі старостинського округу за адресою: с. Бронька, буд. 152;

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися із проєктом, звітом про СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Довжанська сільська рада (Закарпатська обл., с. Довге, вул. Велика, буд. 7); також із матеріалами можливо ознайомитись на офіційному веб-сайті сільради.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Довжанська сільська рада; поштова адреса: 90154, Закарпатська обл., с. Довге, вул. Велика, буд. 7; електронна адреса: mail@dg.gov.ua; строки подання зауважень і пропозицій: від 29.08.2023 р. до 29.09.2023 р. включно.

д)місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП:Довжанська сільська рада.

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту ДДП: відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь