A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Проект USAID "ГОВЕРЛА" в Довжанській територіальній громаді!

Дата: 25.07.2023 10:41
Кількість переглядів: 292

Фото без описуЗустріч була плідною, ефективною та надихаючою!

 Сьогодні, в рамках діяльності проєкту  USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), який впроваджується компанією DAI Global LLC (DAI), відбувся візит фахівця з надання муніципальних послуг Закарпатського регіонального офісу проєкту Павлович Любові в Довжанську територіальну громаду. Під час візиту відбулась робоча нарада, в якій взяли участь керівництво громади, представники ключових підрозділів та громадськості.

Спільно з представником проєкту нам вдалося обговорити першочергові завдання щодо покращення якості муніципальних послуг, які ми прагнемо зробити більш ефективними та доступними для кожного мешканця.

 Особливу увагу було приділено питанню міжмуніципального співробітництва з сусідніми громадами в наданні послуг з управління відходами з метою забезпечення якісних послуг та економії ресурсів.

Представники громади також розповідали на скільки ефективно використовується обладнання, надане проєктом і як воно допомагає вирішувати нагальні проблеми, які виникають в громаді. Особливо звернули увагу на те, як пригодились генератори під час відсутності електроенергії.

В ході зустрічі обговорювалось питання соціальної підтримки та допомоги вразливим категоріям населення. Зокрема, керівник новоствореного інклюзивного ресурсного центру розповіла про плани роботи цього закладу та потреби в його облаштуванні. В кінці зустрічі представника проєкту запросили оглянути шелтер, де будуть проживати внутрішньо переміщені особи.

 Учасники зустрічі також відвідали пост ДСНС у селі Довге, якому було передано матеріально-технічну допомогу від проекту ГОВЕРЛА для місцевих рятувальників. Набір акумуляторних рятувальних інструментів, спеціалізований пожежний одяг, бензопили, бензорізи, мотопомпи та багато іншого. Ці цінні засоби допоможуть рятувальникам більш ефективно виконувати свою місію під час надзвичайних ситуацій та рятувальних операцій.

 Висловлюємо щирі слова вдячності проєкту USAID ГОВЕРЛА та всьому американському народу за надану підтримку в такий складний час для України. Спільними зусиллями ми продовжимо піднімати якість життя нашої громади та робити наш край ще кращим місцем для всіх його мешканців. 💙🤝

#USAID #ГОВЕРЛА #Закарпаття #розвитокгромади #співробітництво #підтримка #дякуємо #покращенняпослуг #соціальнапідтримка #рятувальники #довжанськатериторіальнагромада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь