A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Ukraine Rebuilding Task Force - готуймося до Великої Реконструкції!

Дата: 26.06.2023 09:00
Кількість переглядів: 71

Фото без описуЗ 1 червня по 22 серпня 2023 року Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з Visionest Institute (Естонія) проводять набір на міжнародну програму для представників МСБ з індустрій, які задіяні у відбудові України!

Ukraine Rebuilding Task Force це підвищення навичок малих та середніх підприємств у доступі до західних ринків та співробітництві з міжнародними компаніями щодо відбудови України з акцентом на цифровізації та сучасних know-how в розвитку бізнесу. Чисельним міжнародним організаціям та компаніям, які фінансуватимуть та братимуть участь у відбудові нашої держави, будуть потрібні надійні та кваліфіковані партнери в усіх регіонах.

Під час навчання на програмі ви отримаєте знання та практичні навички для інтернаціоналізації своєї діяльності, грамотної роботи з цифровими медіа, пошуку партнерів та встановлення ділових відносин, і багато чому ще. Ви створите план для свого підприємства та долучитесь до спільноти однодумців, з якими зможете реалізувати спільні проєкти з відбудови України.

Кому корисна Програма?

Підприємцям, менеджерам та керівникам компаній та організацій, які працюють у архітектурі, містоплануванні, інжинірингу, консалтингу та планують брати участь або ініціювати міжнародні проєкти.

Важливо!

  • Від кожної компанії має бути заявлено хоча б одну жінку
  • Участь у програмі можуть брати внутрішньо переміщені особи

Що передбачено?

  • Дистанційне навчання в закритому віртуальному тренінговому центрі;
  • 2 формати навчання: самостійний та з менторською підтримкою;
  • 8 навчальних модулів протягом 8 місяців;
  • живі онлайн сесії з міжнародними експертами-менторами Програми;
  • сертифікат міжнародного зразка;
  • нетворкінг та секторальна кооперація для побудови партнерств, розвитку спільних проєктів, пошуку нових міжнародних контактів для відбудови України
  • можливість персональних онлайн сесій з ІТ-менторами, які підтримають вас в процесі діджиталізації та розвитку проєктів (Увага! Доступні 50 місць).

Про особливості форматів навчання, переваги та можливості Програми  читайте детальніше тут: https://export.gov.ua/education/186-ukraine_rebuilding_task_force.

Направляйте Ваші заявки на участь у освітній програмі Ukraine Rebuilding Task Force за посиланням:  https://forms.gle/Ud3LcLCscwvse8Yp8.

Хочете дізнатись більше? Запрошуємо на інформаційну зустріч у ZOOM 27.06.23! Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/FJwfCwkaV5gTqfTr9.

Програму Ukraine Rebuilding Task Force розроблено Visionest Institute (Естонія) та впроваджено у співпраці з ДУ Офіс з Розвитку Підприємництва та Експорту в межах національного проєкту Дія.Бізнес.

Проєкт реалізовано за фінансової підтримки Офісу координатора допомоги Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках 10-го раунду Програми партнерства з розвитку співпраці (DCP) та Естонського центру міжнародного розвитку (ESTDEV).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь