A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Довжанська сільська рада оголошує про початок громадського опитування стосовно питання перепоховання «Групи могил партизанів, радянських воїнів-визволителів та пам’ятний знак на честь односельчан-добровольців Радянської Армії»

Дата: 10.04.2023 10:11
Кількість переглядів: 504

Фото без описуВідповідно  Закону України «Про поховання та похоронну справу», Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Державним санітарним правилам та нормам «Гігієнічні вимоги щодо облаштування і утримання кладовищ в населених пунктах України «ДСан ПІН 2.2.2.028-99», з метою заборони пропаганди комуністичного та націонал-соціалістичного тоталітарного режимів в Україні  та пропаганди їх символіки, встановлення порядку ліквідації символів комуністичного тоталітарного режимів ставиться на громадське обговорення питання перепоховання «Групи могил партизанів, радянських воїнів-визволителів та пам’ятний знак на честь односельчан-добровольців Радянської Армії». Пам’ятний знак розташований в  парковій зоні центральної частини села Довге на розі вулиць Боднарівська та Перемоги та споруджений в 1965 році згідно рішення виконкому Іршавської районної Ради депутатів трудящих. Пам’ятник  складається з семи індивідуальних могил партизанів, радянських воїнів, які розташовані в два ряди, стели та постаменту скульптури радянського воїна. Перенесення з почесним перепохованням праху воїнів пропонується на територію сільського кладовища по вулиці Січових Стрільців. 

Громадське опитування триває 30 календарних днів з моменту публікації на офіційному сайті. Висловіть свою думку: Громадське опитування стосовно питання перепоховання «Групи могил партизанів, радянських воїнів-визволителів та пам’ятний знак на честь односельчан-добровольців Радянської Армії»

Для отримання детальної інформації звертатися на офіційну електронну адресу сільської ради mail@dg.gov.ua. Контактний телефон начальника відділу архітектури та містобудування Довжанської сільської ради +380970430511.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь