A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та Звіту про стратегічну екологічну оцінку «Генеральний план села Приборжавське Довжанської сільської ради Хустського району Закарпатської області»

Дата: 10.02.2023 11:58
Кількість переглядів: 208

Повідомлення про оприлюднення

проєкту документа державного планування та Звіту про стратегічну екологічну оцінку «Генеральний план села Приборжавське Довжанської сільської ради Хустського району Закарпатської області»

 

  1. Триває розробка документа державного планування (далі – ДДП) «Генеральний план села Приборжавське Довжанської сільської ради Хустського району Закарпатської області», а також стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО) до нього у порядку, встановленому ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку». Генеральний план – основний вид містобудівної документації на місцевому рівні, що визначає принципові рішення розвитку, планування, забудови та іншого використання території населеного пункту з метою обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови території села Приборжавське.
  2. Орган, що приймає рішення про затвердження ДДП – Довжанська сільська рада.
  3. Передбачувана процедура громадського обговорення проєкту ДДП та звіту про СЕО, у тому числі:

а)дата початку та строки здійснення процедури: від 10.02.2023 р. до 13.03.2023 р. включно;

б)способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень від 10.02.2023 р. до 13.03.2023 р. включно у письмовому вигляді на поштову адресу та в ел. вигляді на ел. пошту Довжанської сільської ради.

Пропозиції громадськості приймаються із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил;

в)громадські слухання відбудуться: 13.03.2023 р. о 10:30 год. у приміщенні Довжанської сільської ради за адресою: с. Довге, вул. Велика, буд. 7;

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися із проєктом, Звітом про СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Довжанська сільська рада (Закарпатська обл., с. Довге, вул. Велика, буд. 7); також із матеріалами можливо ознайомитись на офіційному веб-сайті сільради.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Довжанська сільська рада; поштова адреса: 90154, Закарпатська обл., с. Довге, вул. Велика, буд. 7; електронна адреса: mail@dg.gov.ua; строки подання зауважень і пропозицій: від 10.02.2023 р. до 13.03.2023 р. включно.

д)місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Довжанська сільська рада.

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту ДДП: відсутня.

Звіт тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь