A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування містобудівної документації "Генеральний план села Довге"

Дата: 23.01.2023 14:15
Кількість переглядів: 139

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування містобудівної документації «Генеральний план села Довге Довжанської сільської ради Хустського району Закарпатської області»

 

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується та стислий виклад його змісту - згідно з рішенням Довжанської сільської ради№_317_ від 14.07.2021 р. «Про розроблення містобудівної документації генеральних планів, планів зонування території та звітів про стратегічну екологічну оцінку (сіл Довге, Бронька, Суха, Приборжавське, Липецька Поляна, Каллів, Ожоверх, Слоповий)» та на виконання ст. 17 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності» триває розробка документа державного планування (далі – ДДП) «Генеральний план села Довге Довжанської сільської ради Хустського району Закарпатської області», який на вимогу ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» потребує проходження процедури стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО). Генеральний план населеного пункту є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови території населеного пункту.
  2. Орган, що приймає рішення про затвердження ДДПДовжанська сільська рада.
  3. Передбачувана процедура громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: від 23.01.2023 р. і триває до 06.02.2023 р. включно.

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень до Заяви про визначення обсягу СЕО у період проведення громадських обговорень у письмовому вигляді на поштову адресу та в ел. вигляді на ел. Пошту Довжанської сільської ради;

в)необхідність проведення громадських слухань щодо Заяви про визначення обсягу СЕО: відсутня.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися із Заявою про визначення обсягу СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДПДовжанська сільська рада; також із Заявою про визначення обсягу СЕО можливо ознайомитись на офіційному сайті сільради за посиланням: https://dovzhanska-gromada.gov.ua/.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреса та строки подання зауважень та пропозицій – Довжанська сільська рада; поштова адреса: 90154, Закарпатська обл., с. Довге, вул. Велика, буд. 7; електронна адреса: mail@dg.gov.ua; строки подання зауважень і пропозицій: від 23.01.2023 р. і триває до 06.02.2023 р. включно.

д)місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Довжанська сільська рада;

  1. необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту ДДП: відсутня.

Повідомлення про оприлюднення Заяви тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь