A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Увага! Дистанційне навчання

Дата: 19.01.2022 16:57
Кількість переглядів: 740

Фото без описуУ зв'язку з ростом захворюваності на ГРВІ серед здобувачів освіти Довжанської громади, сьогодні відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.

На засіданні заслухано інформацію сімейних лікарів та керівників закладів загальної середньої освіти щодо стану захворюваності.

Стрімкий ріст захворюваності спостерігається серед учнів Липецькополянського та Приборжавського закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Так, у Липецькополянському ЗЗСО І-ІІІ ст. 17.01.2022 року 67 хворих учнів, а станом на 19.01.2022року -105. У Приборжавському ЗЗСО І-ІІІ ст. 17.01.2022 року хворих учнів - 18, а 19.01.2022 року захворюваність зросла до 68.

У інших закладах освіти, за інформацією керівників, стан захворюваності не критичний. Зважаючи на ситуацію, та з метою недопущення поширення вірусної інфекції серед дітей шкільного віку, штабом прийнято рішення рекомендувати відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Довжанської сільської ради та керівникам Липецькополянського і Приборжавського ЗЗСО І-ІІІ ст. призупинити навчальний процес та організувати для учнів дистанційне навчання з 20 по 28 січня 2022 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь