A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Оголошення про початок громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Довжанської громади

Дата: 20.01.2022 08:38
Кількість переглядів: 674

   З 20 січня по 18 лютого 2022 року відповідно до розпорядження Довжанського сільського голови №3 від 19 січня 2022 р. «Про проведення громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Довжанської сільської  територіальної громади на 2021–2027 рр.» проводяться громадські обговорення зазначеного вище документу.       

Під час громадських консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно представленого проєкту, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони  дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади в цілому, так і конкретних проєктних ідей.           

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії(завантажити). Крім цього, друкований текст можна переглянути у Довжанській сільській раді та в адміністративних будинках старост населених пунктів громади.       

  Просимо Вас до 18 лютого 2022 року  включно на електронну адресу  надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно формуляру (завантажити) або (та) у формі картки технічного завдання проєктної ідеї (завантажити). Також зауваження та пропозиції приймаються в адміністративних будинках населених пунктів громади Довжанської сільської ради.         

За необхідності та можливості проводитимуться громадські обговорення в приміщенні адміністративної будівлі Довжанської сільської ради (село Довге, вул. Велика,7). Контактною особою з  питань громадських обговорень проекту Стратегії розвитку Довжанської територіальної громади є Левко Галина Володимирівна (тел.+380979092909, e-mail dovhesr@gmail.com).          

 В подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у єдиний документ, та передані на розгляд сесії Довжанської сільської ради для затвердження.           

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю представників населених пунктів громади, її старостатів, депутатів, представників підприємств, установ, незалежно від форм власності, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та посадових осіб органу місцевого самоврядування.         

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Довжанська територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

Додані файли:

Проєкт стратегії розвитку Довжанської громади на 2021–2027 рр (завантажити)

Детальний плану заходів на 2021–2024 рр.(завантажити)

Формуляр громадських консультацій (завантажити)

Картка ТЗ (завантажити)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь