A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Правопросвітницький захід на тему: «Земельний податок для фізичних осіб»

Дата: 30.06.2021 11:59
Кількість переглядів: 1686

Фото без опису

Актуальним та найпоширенішим питанням, яке цікавить громадян, які мають у власності земельні ділянки – це земельний податок для фізичних осіб.

Саме тому в.о. начальника відділу «Іршавське бюро правової допомоги» Мукачівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Інна Веждел та головний спеціаліст відділу «Іршавське бюро правової допомоги» Мукачівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Марущинець на виконання Програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарства» в приміщенні ЦНАПу Довжанської територіальної громади провели правопросвітницький захід на тему: «Земельний податок для фізичних осіб».

Разом з тим, спільно з працівниками Довжанської території громади було обговорено основні зміни в земельному законодавстві та питання співпраці між Іршавським бюро правової допомоги Мукачівського місцевого центру з надання БВПД та Довжанською сільською радою.

В ході зустрічі головна увага була приділена підписанню меморандуму про співпрацю та особливостям надання первинної та вторинної правової допомоги категоріям осіб, які мають таке право.

Крім цього, працівникам Довжанської об’єднаної території громади надано методичні рекомендації з найактуальніших питань, що стосуються вказаної громади та роздано інформаційні буклети з різних правових питань.

Нагадуємо, якщо Ви маєте питання правового характеру, звертайтеся до Іршавського бюро правової допомоги за адресою: м. Іршава, провул. Шевченка, 3 або зателефонувавши на номер:

(095) 354-04-79Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь