A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

Спільні рейди-перевірки з поліцейським офіцером громади торгівельних закладів з питань дотримання чинного законодавства щодо заборони реалізації спиртних напоїв та тютюнових вироів дітям

Дата: 28.04.2021 08:29
Кількість переглядів: 453

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніЗ метою перевірки дотримання чинного законодавства щодо заборони реалізації спиртних напоїв та тютюнових виробів дітям, службою у справах дітей Довжанської сільської ради спільно з поліцейським офіцером громади Іваном Ковалем проведено рейди-перевірки торгівельних закладів с. Довге. У ході рейду перевірено 5 закладів, що здійснюють продаж алкоголю та тютюнових виробів. При перевірці порушень вимог чинного законодавства не виявлено.

Разом з тим, власників торгівельних закладів попереджено про адміністративну відповідальність за продаж дітям алкоголю та сигарет. Під час бесіди з продавцями закладів, поліцейський офіцер громади наголосив, що у переіод Великодніх свят важливим є дотримання карантинних заходів: використання засобів індивідуального захисту продавцями та покупцями, дотримання безпечної дистанції між відвідувачами та пояснив відповідальність та розміри штрафних санкцій за порушення правил карантину.

За результатами рейдів службою у справах дітей будуть складені аналітичні довідки. Подібні рейди проводитимуться щомісячно і надалі, адже, попередити адиктивну поведінку у дітей завжди легше, ніж боротися з її наслідками.

На зображенні може бути: стоїть

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь