A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довжанська громада
Закарпатська область

7 квітня 2021 року відкрито Центр надання адміністративних послуг Довжанської ТГ

Дата: 07.04.2021 23:02
Кількість переглядів: 921

Фото без описуСьогодні у нашій громаді відбулася довгоочікувана подія: урочисто відкрито Центр надання адміністративних послуг.

У своєму вітальному слові голова територіальної громади Віктор Симканич подякував усім, хто так чи інакше брав участь у реалізації даного проекту. Особливі слова вдячності звучали на адресу наших незмінних партнерів міжнародної Програми «U-LEAD Європою». Саме завдяки їх інституційної та фінансової підтримки наш ЦНАП оснащений сучасними меблями, комп’ютерною та оргтехнікою, відповідним програмним забезпеченням.

В урочистостях з нагоди відкриття взяв участь експерт з децентралізації влади та «куратор» проекту – Іван Дем’янчук. Іван Васильович відзначив, що в рамках проекту співпраці «U-LEAD Європою», наш Центр надання адміністративних послуг є одним з перших на Закарпатті та перший відкритий ЦНАП у сільській територіальній громаді на території Іршавщини.

На створення ЦНАПУ було виділено коштів бюджету громади у сумі 300 тисяч гривень та залучено близько 700 тисяч гривень коштів наших європейських партнерів.

Створення ЦНАПу – це в першу чергу можливість надання широкого спектру якісних послуг жителям не тільки нашої, а й навколишніх громад.

Роботу центру забезпечуватимуть адміністратори, які пройшли навчання та отримали сертифікати відповідності. У населених пунктах, які ввійшли до Довжанської територіальної громади: Приборжавському, Броньці та Липецькій Поляні для надання адмінпослуг населенню створені віддалені робочі місця.

Символічно, що така урочиста та приємна подія відбулася в день одного з найбільших християнських свят – Благовіщення Пресвятої Богородиці. Тож хочеться побажати, щоб наш Центр працював в інтересах жителів та став одним із успішних прикладів розвитку нашої територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь